

- Нима? Ти имаш поне 3...
- Да, но те всички много приличат на жена ми.

-Непоносимо, госпожо.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Можете да ги приготвите със или без пълнеж
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Две филии никога не стигат
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Ако искате ги наричайте локумки
Почерпите ли гостите с невероятните крем-сладки, гарантирано никой няма да ви откаже, даже ще искат допълнително
Всички знаем, че на баба готвенето е много, много вкусно и именно заради това си струва да пробвате тази рецепта
Чудни коледни сладки, които се топят в устата